Aku Sayang Depa Nih

Thursday, 17 May 2012

Kisah Cinta Aku Dengan......errrr....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat readers yang terhebat dikalangan yang terhebat..hari nih aku gembira lebih nak cerita kisah silam aku =))))

hari nih aku nak cerita pasai sorang awek nih..takde lah cantik sangat..tapi sedap lah mata memandang, ayu..aku kenal dia nih dalam pesbuk..ada satu hari tuh aku add dia kat pesbuk..tapi hampehh..dia tak layan..bajet retiss lah..then seminggu lepas tuh baru dia approve aku..perghhh rasa syoq gila lah macam dapat menikah 4 serentak pon ada..


then aku mesej inbox dia thanks tanda appreciation..dia jawab wc jee..arghh sombong gilax..tapi aku xdak la benti takat tu ja..aku mesej inbox dia lagi..aku tanya macam-macam..dia jawab sepatah-sepatah ja..boleh tahan sakit hati kalo chat ngan dia nih..aku buat rilex ja..then sampai satu hari dia mesej inbox aku cakap dia suka cara aku..dia kata aku tak pernah putus asa walaupun dia jawab sepatah ja dan kadang-kadang jawapan dia agak menyakitkan hati..baru aku tau yang dia saja nak test aku rupanya..tak sia-sia aku besabaq hehe..time aku dpt mesej tu rasa macam..perghhhhh..err malas nak tulis..otak kuning banyak kat sini..jap lagi ada pulak yang salah tafsir..haha..


stat pada tu dia pulak mula tanya aku macam-macam, tapi aku malas lah nak dendam, jap lagi aku pulak yang melepas..aku jawab dengan penuh keikhlasan..ceewahhh..makin hari hubungan kami makin rapat..tapi kami tak pernah jumpa langsung..paling kuat pon skype ja..

sampai satu hari dia ajak aku keluar, nak kenal aku lebih dekat katanya..perghh, berderau jantung aku dengaq..aku pon ok kan je lah..takkan nak tolak pulak..time jumpa tu memang happening gila lah..kami macam dah lama kenai, macam dah selalu jumpa..start dari tu aku selalu keluaq ngan dia..pegi jalan-jalan, tengok wayang, makan-makan..happy gila rasa..tapi ada satu tabiat dia nih yang buat aku geram..dia nih kuat merajuk..tapi sekejap-sekejap jela..senang nak pujuk dia <3

sampai lah satu hari tuh dia luahkan perasaan dia kat aku..sebak jugak aku dengaq..macam dari hati ke hati tuh..memang aku dapat rasa setiap ungkapan yang dia luahkan..aku cuma mampu mendengar..tak mampu berkata apa-apa..malam tu aku call lah dia balik..aku kesiankan dia..aku sayangkan dia..so aku terpaksa terus terang..aku bagitau dia yang hati aku telah dimiliki oleh orang lain..aku mintak maaf sangat-sangat kat dia..tapi dia cool ja jawab yang dia tak kisah..dia sanggup tunggu..dia kata, "mana lah tau memang dah tertulis jodoh awak dengan saya"..aku terkedu weh dengaq dia cakap camtu..dia cakap dia suka sangat kat aku sampai sanggup buat lagu khas untuk aku...hurmmm aku malas nak cerita panjang..ni lagu dia buat untuk aku.
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


hahahaa..sweet kan? jangan marah eyh..aku gurau ja..berangan ja lebih =p ..cerita nih hanya rekaan semata-mata ye..harap aku tak kena saman -_-'

nota pelipat lutut :: Tasha Manshahar hang jangan marah noh..ceq melawak ja..actually ceq minat dengaq lagu hang + tengok video clip hang..unique =)

-salahsilapharapmaaf-

33 comments:

mohamad shazni said...

hahaha,,sudah ku duga ending cite romantik ini...hakhakhaktuih ^_^

mdmkoya said...

be mine woooo:) jiwang siakk. haha. i stalk your prof when i.... pon best (Y):p

Rien Rose said...

hahahhaa adoi.. berangan yer... hahha

naim said...

gempaq siot.. haha

jom lepak sini:
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/05/bukan-mudah-untuk-menjadi-sempurna.html

Liyana Izzati said...

Hahhhaa. Adeiii :P Letih kawe baca. Ingat cerita betul. Punyalah syok baca. Adeeeeiiii. Aku terkena! Hahhaa.

bai baizura said...

maju suda org ni. terbaikkk lah:)) haha

be mine lah sgt :p

Nur Shuhada said...

haha..punya la khusyuk dan tawaduk baca..last2 rekaan semata-mata..haha

Ardini Izzati said...

Haha. Minat sesangat nampak. Nak suh adjust ke? :)

Tihara said...

ishh rasa nak sue jer...huhu...haha:D

nurshamila said...

ingatkan betoiii. huhu berangan ja??

Eyda Syahida a.k.a Miss Butterfly said...

ok fineeeee.. buat rugi je gua jeless woiii !!!

Mr.She said...

denggg! memang aku dh agak dh :3

Fiza Diaries said...

herrr.. mati-mati ingt betoi.. fiza d0k gelak sorang-sorang dah nii.. :DD

kura said...

amboi. amboi. amboiiiii. hahaha

Nurmaisarah Azmi said...

hahaha.. habis jiwang bace entri nie.. tp last2 hampeh.. haha.. tahniah buat sy ter'pecaya'

Anis Azmee said...

sapa aty monyek wat gini ker ambe..
kenalim ambe nop taw ending.. hishh.. btw nice :D

Maya Lisa said...

ayoyyyoo ! penat bacaaaa !! dush dush >_<"

Syafiqah Azmi said...

bukan main berangan..ahaha

Tasha Manshahar said...

Assalamualaikum. Hai.

Haha wahh best entry ni. Mcm boleh buat drama. Kesian kawan-kawan atas ni percaya. Thank you. Nice blog :)

ikaa sharin said...

Danggg , ceq tetipuu rupanyaaa . Huhuu .

ikaa sharin said...

Danggg , ceq tetipuu rupanyaaa . Huhuu .

ikaa sharin said...

Danggg , ceq tetipuu rupanyaaa . Huhuu .

ikaa sharin said...

Danggg , ceq tetipuu rupanyaaa . Huhuu .

ikaa sharin said...

Danggg , ceq tetipuu rupanyaaa . Huhuu .

Fara Ahin Alias Ali said...

Aiyyyoooooo , terkena !

I ♥ A said...

nice story !
ngehngehngeehh ..
ingatkan betoi la tadi :p tertipu ropanya --'

Cik Adieb said...

Puyoooh,punya men semangat aku baca..Upanya cerita disebalik cereka..Tapi,kengkadang kita wat2 crita pown..da gak org len yg alaminya..papun,nice story,nice entry..peace :)

babycomel said...

saya sanggup tunggu, manalah tau jodoh kita dgn awak.. kehkehkeh.. ;)

Cik Rendang said...

damn, tertipu !!!

ame nurlyana said...

erk.. ingat ngoti.. haha
*sweet ah cito demo.

Anis Amirahanani said...

cehhh,kan best kalau betoi2.

Nur Asmida Bt Karim said...

alaa , bru nak tau ending dy mcm mana :)

cik kiwi's said...

cisss. penat ja ceq baca dengan penuh perasaan

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Mentelaah Belog Hina Bina Saya
Sila Tinggalkan Komen Anda Pula =)