Aku Sayang Depa Nih

Saturday, 5 May 2012

Shopping Sakang!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat readers yang terhebat dikalangan yang terhebat =)

for your information atau lebih dikenali sebagai FYI, hari nih aku tidak mensia-siakan sabtu aku dengan aktiviti SIHAT,tidur..pagi tadi Alhamdulillah aku dah selamat bertunang...eh..bukan aku, adik kawan aku, si phad yang aku dok menumpang kasih kat rumah dia nih lah, dzafran namanya..pukui 9 rombongan bertolak e sungai petani..sampai sana kurang lebih pukui 10..aku malas nak cerita lebih about the engagement..tapi memang aku rasa stranger gila lah sebab aku sorang ja takdak kaitan dengan family member aku nih..sekadar kawan ja..tapi aku kaber line berpura-pura sebagai official photographer si dzafran nih..  padahal pakai kamera digital ja pon, tu pon pinjam..haihhh..tebai muka 8 inch..tapi tak kisah lah..makan perii nasik briani daging tuh..perghhhh

majlis pertunangan dzafran & .....errr xingat dah
then dalam pukui 12 kami pon chow lah..nak tunggu lama-lama segan lah pulak aku..OTW balik tuh aku singgah steseng bas beli tiket balik KL untuk esok..pukoi doblas tengah hari..oh denggg lupa yang wallet aku tinggai 11 hengget ja..pinjamlah duit si phad nih..pastu g bank cucuk duit..aku bwk kluaq lebih lah dalam RM74,321 prepare untuk next destination..balik tuh si phad drop adik dia, dzafran kat umah lantas kami berdua terus bergerak menuju ke next destination..mana?haaa..padang besaq lah..


hoyehhh!!

aku kalau mai rumah si phad nih mesti tak terlepas g padang besaq..lagi pulak EURO dah dekat kan..memborong jersi lah aku..puas gila aku kali nih..siap dapat harga borong lagi tuh..mau 1?errrr..next time lah ye..td pon aku rushing sebab malas lepak lama-lama sana..banyak lagi hal rumahtangga nak dipikirkan..
once a gunner, always a gunner =)

kurang lebih jam 3:43:56 petang kami pon balik lah..lowed kereta aku kerjakan ~agak-agak lah~ 

nih aku nak tengok team pebret aku main dah..denggg, dah 1-0..hebakk arh ARSENAL..harap-harap tak mengecewakan aku..pukui 10 nak g beriadah lagi cukupkan 6 ketul..semalam dah jadik 5 ketul dah..harap-harap tak lebih lah..cacat pulak nanti..

nota pelipat lutut :: maaf lah kali nih aku tak boleh nak amek order, ramei dah yang kat PJ order kat aku sampai abang ngan adik aku sendiri pon aku lupa :'| ..next time aku g padang besaq aku habaq kat hangpa noh..

-salahsilapharapmaaf-

13 comments:

kura said...

pehh. borong sakan jersey nye haaa :0

CikMunBlogger said...

hehe , tahniah tok kawan tu . semoga cepat kawen . syahir bila lagi ? bhaha . cukup ke baju banyak tu ? macam tak jea . :p

Mr.She said...

utk readers setia xdek ole2? keh3 XD

Mk Syahir said...

kura :: 25 tahun sekali kot p padang besaq..hahahaa

cik mun :: thanks..errr lebih tuh..ade yang nak buat lap kaki =p

mr.she :: insyaAllah ade next time =) thanks a lot ye my loyal reader =p

Ardini Izzati said...

Hai awak sombong :)
Ohh tak ajak pon nak pegi shopping. Sombong kan :P

bai baizura said...

hai pakwe taff:)) ahaha:)) berjalan sakan na. beli jersey jek? periuk yg org kirim tak beli pong-,-

Mk Syahir said...

Awak..awak..maaf lah..sy bukan sombong..awk paham kan hidup menumpang kasih nih camane..huhu

awak yg lg sorang..bukan sy xnak beli..tapi sy balik naik bas je..sy tak mampu nak usung smua tu..sungguh..sy buat ape yang termampu je..

Tihara said...

banyaknye shopping..tk penah lg sampai padang besar..agak2 sama best tk ngan rantau panjang ?

ayuorked said...

amboih bukan main lagii uolss... hehhe bestt.. have a great days

Hakimy Za said...

hai abang hensem. shopping ? wooo bestttt..haha

Mk Syahir said...

Kak tihara: lbh kurang je rasenye kak..masam2 manis..hehe

Ayu: hhehe..thanks babe =p

Kimy : memang best pong xD

CINTA UNTUK KITA said...

pergh!! byk gila borong.. nk satu jersi..:p

Fiza Diaries said...

fiza selalu pegi padang besaq.. borong dekat sana.. tambah2 nak borong barang2 kahwin.. memang murah!

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Mentelaah Belog Hina Bina Saya
Sila Tinggalkan Komen Anda Pula =)