Aku Sayang Depa Nih

Sunday, 10 March 2013

Pengumuman Pemenang Hyper Contest "Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.Com"


Setelah dipertimbangkan dengan seadil-adilnya..maka hari ini aku akan umumkan pemenang bagi hyper contest "Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.Com"..keputusan ini bukan di buat oleh aku seorang tetapi beberapa orang juri lain termasuk abang +Ben Ashaari (benashaari.com)

Aku harap tiada yang berkecil hati mahupun usus besar setelah melihat keputusan yang akan diumumkan ini..jeng...jeng...jeng....

Top Referrer


Top 10 Komen/Kritikan terbaik pilihan juri


Tahniah kepada semua pemenang..kepada yang tak tersenarai tu jangan kecil hati sebab pertandingan ini adalah subjektif..hangpa semua memang terbaik..nanti aku masukkan dalam bloglist..

Kepada nama yang disenaraikan di atas, sila inbox fb aku di fb.com/messages/syahir87 dengan kadar segera..

Sebarang bantahan juga boleh inbox aku di fb.com/messages/syahir87 inshaAllah aku akan pertimbangkan bantahan hangpa tu..

Akhir kata aku ingin memohon maaf atas kelewatan yang amat sangat sebab bukannya mudah nak nilai penulisan terbaik korang sorang-sorang tambahan pulak komitmen aku semakin bertambah sejak telur kucing kesayangan aku menetas..

Kepada para penaja juga aku mintak maaf tak habis lagi review blog anda-anda semua..Seriously aku rasa amat tertekan akan hal ini dan rasa serba salah sebab masih belum sempat review semua penaja..Tapi nak buat macam mana, memang dah tak boleh nak elak..jangan risau, In Shaa Allah aku akan cuba review sikit demi sedikit sampai habis..

Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua peserta dan juga para sponsor kerana sudi support contest dari aku yang newbie ni..sekali lagi aku mintak maaf sekiranya terdapat cacat cela atau kekurangan sepanjang menjalankan kontes ni dan juga sepanjang mengadili kontes ni..

-salahsilapharapmaaf-

38 comments:

Cik Pensil said...

wah saya bantah2 >_<

hahah. Tahniah kepada yang menang jangan lupa shAring is caring ;D

cik amal said...

alhamdulillah :)
tengs caerr

Cik Pensil said...

@Cik Pensil EH first :D

miz ruha said...

tahniah kepada semua pemenang...

Nurmujahidah Ismail said...

alhamdulillah,,, terima kasih,, :D

paripariputih said...

la la la la aku dapek top up dari anak aku ci caer mekaceh... mohon yg lain tak menang tu korang cuba dan cuba lagi di lain waktu yek hahahha >..<

itu Akhil said...

Opps!!
Apakah ini Realiti @ Mimpi?
tq bro..!unexpected!


Maisarah Azmi said...

bukan rezeki saya walaupun sudah tersenarai top 14 .. tahniah pemenang semua..jangan lupa share.

Iffah Afeefah said...

tahniah kpd pemenang

btw ppp meh kasi duit tu kat aku jela

ko kn da kaye lalalala

Phat said...

tahniah kepada semua

Ikhmal Malique said...

Terima kasih MK..! haha. =-[0po

♥ Nana BamBam ♥ said...

As'salam :)

tahniah/mabrukkk siapa yang menang tu :)

Nurul Aini said...

Wah..tahniah2..Moga murah rezeki lagi..hehe.

Yumida Huda said...

yeyyy..tq banyak2 caer
tahniah pd pemenang lain

Shaqir Ir Manz said...

yeaaa.... dah boleh beli ferrari sebijik...

Seneorita Baharin said...

wahh tahniah buat semua pemenang, tiada pengalah ye :D

Syiokk laa mama PPP dpt tpop eyh...hehe

kuningyellow said...

Tahniah la ye semua ye. jgk pada tuan tanah sebab buat contest! yeah!

kuningyellow said...

Tahniah la ye semua ye. jgk pada tuan tanah sebab buat contest! yeah!

boni kacak said...

pewwit pewwit.. tahniah kepada dorang semua,hehehhe

baby comel said...

Tahniah kpd semua. Byk tu pemenang.. Next time buat lg ye abah caer

MawardiYunus said...

huntung la sape menang kan. (sambil kesat2 air mata sebab kalah ) ahahhaha... apapon tahniah buat mereka :)

Diari Si Froggie said...

yeay!! tahniah kepada semua pemenang.. tak terlambatkan nak wish. hehe. Mohon PPP belanja topap 2x dapat tu.. piuwww.. :P

Anonymous said...

w, lasix pills online - cheap furosemide http://www.lasixonlineoffer.net/, [url=http://www.lasixonlineoffer.net/]lasix 40 mg [/url]

Anonymous said...

Hi, buy cheap ventolin - buy generic ventolin http://www.adjustabledumbbellsforsale.com/, [url=http://www.adjustabledumbbellsforsale.com/]cheap ventolin online [/url]

Anonymous said...

Hi, order strattera online - buy atomoxetine http://www.gamesmood.com/, [url=http://www.gamesmood.com/]atomoxetine online [/url]

Anonymous said...

Li, order neurontin - gabapentin without prescription http://www.neurontinonlineprice.net/, [url=http://www.neurontinonlineprice.net/]neurontin sale[/url]

Anonymous said...

Li, accutane no prescription - accutane price http://www.isotretinoinrxonline.net/, [url=http://www.isotretinoinrxonline.net/]accutane for sale[/url]

Anonymous said...

Li, Modafinil Price - provigil online no prescription http://www.provigilbenefitsonline.net/, [url=http://www.provigilbenefitsonline.net/]Cheap Modafinil[/url]

Anonymous said...

Hi, soma pills - cheap carisoprodol http://www.ayuhyoga.com/, [url=http://www.ayuhyoga.com/]cheap soma[/url]

Anonymous said...

Hi, provigil sale - order provigil online http://setbaclinks.com/, order provigil

Anonymous said...

4, Generic Lunesta - eszopiclone online http://www.lunestasleepaid.net/, Lunesta Sale

Anonymous said...

4, Isotretinoin No Prescription - cheap generic accutane http://www.benefitsofisotretinoin.net/, Cheap Accutane

Anonymous said...

4, buy generic lamisil online - lamisil tablets for sale - buy lamisil tablets without prescription http://www.lamisilfast24.net/.

Anonymous said...

2, Accutane Sale - Order Accutane - purchase accutane http://www.elainelok.com/ .

Anonymous said...

2, [url=http://www.ativangenericonline.com/]lorazepam without prescription [/url] - ativan medication - order ativan http://www.ativangenericonline.com/.

Anonymous said...

[url=http://buyonlineaccutaneone.com/#onhnz]accutane cost[/url] - accutane 20 mg , http://buyonlineaccutaneone.com/#fbwfb accutane no prescription

Nora Karim said...

wah... tahniah kepada semua pemenang... :D

CPNS 2014 said...

Selamat ya :)

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Mentelaah Belog Hina Bina Saya
Sila Tinggalkan Komen Anda Pula =)