Aku Sayang Depa Nih

Monday, 1 April 2013

Review Blog Penaja Hebat Part 4 Edisi Mencari Semangat Yang Sesat

Pergh! aku update lagi?? [padahal dah sebelas tahun xupdate] Hari ni aku nak review 2 lagi penaja awesome yang telah mengsponsor untuk Hyper Contest aku ni beberapa dekad yang lalu..dua-dua penaja yang aku nak review kali ni menggunakan domain [dot] my..mungkin mereka ini berasal dari Malaysia..

Tanpa melengahkan masa saya menjemput YB Adun Bukit Nenas untuk menyampaikan sepatah duatigablas kata.

Blog penaja pertama yang aku nak review harini adalah blog fuh.my..boleh tahan blog ni penuh dengan info pelik-pelik..aku malas nak review panjang-pamjang sangat blog ni sebab nama blog dia pon pendek sangat..erkk boleh dak?fuhh


Blog penaja ke-2 merupakan blog seorang gadis putrajaya..beliau adalah Yan Ty pemilik blog yanty.my..dah 2 kali aku jumpa dia, memang sempoi orangnya..sangat peramah lagi pemurah (next gath KFC ye :p)..

Blog beliau secara keseluruhannya amat memuaskan dan amat memberansangkan [dah lama tak update tertiba nak guna bahasa protongkol pulak..sighh!] Bertemakan kaler putih seriously sejuk ja kalau masuk blog beliau, kalau tak salah aku -76 darjah Celsius dibawah paras beku..so jangan lupa pakai life jacket bagi mengelakkan anda diserang ostioporosis atau nama melayunya kencing tak lawas..

Berdasarkan pemerhatian yang telah dijalankan oleh pakar-pakar skodeng, blog beliau ni banyak menampilkan info-info menarik tak kira di dalam negara, di tepi negara mahupun di atas negara..selain itu, menurut Pengurusi Ankatan Skodeng Malaysia, blog beliau ini juga banyak memaparkan isu-isu semasa di Malaysia dan juga Kulim.

Aku rasa elok kiranya aku berhenti setakat ini dahulu sebelum penampar tapak selipar tat seng melekat tepat di dahi aku..

Kepada readers setia blog pencisisaian ni aku mintak maaf sebab dah lama tak aktif kat sini..rindu sebenarnya nak bertiga suku kat sini, nak blogwalking sehari namblas ratus juta puluh blog sehari, tapi......hmmmm..nantikan kemunculan semula apakah?! muehehe :p

Nota pelipat lutut : _____________________________ (sila isikan tempat kosong ini)

-salahsilapharapmaaf-

14 comments:

Adii Y said...

Huyoooo tu kompom dok ponteng keje an

itu Akhil said...

nota pelipat lutut: Kak Ton Hebat Kak Ton power..ehh tetiba keluar kak ton!hahaha

Lelaki Ini said...

sila update blog dgn kerap sikit. hehehe

Bahrain Ramlan said...

cantik header penaja tu..simple je tapi cantik..

Yumida Huda said...

sure curik tulang ikan time post entry ni
marah la segala kucing2 ku d umah

Yan Ty said...

KFC erk Caer? Hokayh je. =) Thanks for the review.

Al-Azrul Zakuan said...

pendek tapi bermakna..kih kih!

tq saudara mk syahir :p

thaqibzaki said...

Nota pelipat lutut : _____________________________ (sila isikan tempat kosong ini)



Ayat: Ada yang ingat aku lagi tak? Hahahaha.

Anonymous said...

[url=http://buynolvadexonlineone.com/#lguuj]buy nolvadex[/url] - buy generic nolvadex , http://buynolvadexonlineone.com/#xafwn nolvadex online

Berita Kaki said...

woaa...penaja hebat ..hahahaa..

Anonymous said...

Some lenders want you to fax documents, which is a agonize and amassing evidence as it (online mode) makes the task simpler and easier. [url=http://paydayloansgfd.co.uk] payday loans[/url] When you need some active Swiss bank account to pay off bills and to deal be a abominable a mass of in this book. If you want to use loan add up to even accommodated to due can even accouter for a loan and get accepted for it. You just find a good online cash accelerate company; address for the loan by adjustment but that you've at no hand heard of above. Can an individual absolutely accept implicitly a loan, there'll be no questions asked. uk instant loans In this financial scheme, there is to their next payday, a handy payday financial loan may possibly be the solution. Besides ones' bimonthly income, people all along need some accident cash to take care of accelerated expenses and alert payday loans all through the all-embracing payday accomplishment aside from any qualms. It de facto allows you to walk out of be action to agrarian regulations.

Anonymous said...

Heya i am for the first time here. I came across this board and I find
It really useful & it helped me out much. I hope to give
something back and aid others like you helped me.

My weblog ... payday loans

Anonymous said...

Highly descriptive blog, I enjoyed that a lot. Will
there be a part 2?

my webpage: www.247hairloss.com

Info CPNS dan Lowongan Kerja said...

Blog yang bagus, tapi tak ada guestbooknya, n ta' bisa kommen dengan Name/Url

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Mentelaah Belog Hina Bina Saya
Sila Tinggalkan Komen Anda Pula =)