Aku Sayang Depa Nih

Saturday, 1 June 2013

Selamat Pengantin Baru Abe Que Achmad Dan Che Ma


Kekok..dah lama tak tulis dekat blog kesayangan aku ni..serius kekok..harini aku gagahkan jugak diri ini menulis biarpun dalam keadaan ketidak stabilan hormon dan molekul emosi..aku gagahkan jua..yaa aku gagah..buktinya?aku pernah pergi gym sekali :p

pertama-tama nya aku nak mengucapkan Selamat Pengantin Baharu kepada Abe Que Achmad dan Che Ma..Abe Que, orang yang banyak berjasa kepada aku..sangat banyak..tak perlu aku ceritakan disini..biarlah hanya aku, dia dan Dia sahaja yang mengetahui..



Abe Que, orang yang bertangungjawab memperkenalkan aku dengan banyak otai-otai blogger..

Selamat Pengantin Baharu buat Abe Que dan Che Ma..semoga hubungan kalian berdua semakin bahagia dari hari ke hari, semoga kalian dipermudahkan segala urusan, diberikan limpahan rezeki yang barakah, dikurniakan anak-anak yang soleh solehah, diberkati dunia dan akhirat. 

Amin Ya Rabb


Nota Pelipat Lutut: 
  • Lepas ni dop leh nak biroh-biroh dah ye abe :p
  • maaf abe tak dapat hadir majlis di sebelah lelaki
  • next entri aku akan review sepanjang penjelajahan kami geng wasak putrajaya (mawardi, najeeb, qaseh, yanty, kaksue, mieza dan abang jed jedi) ke Pantai Timur


-salahsilapharapmaaf-

33 comments:

Mawardi Yunus said...

woah... baru kemas blog ke abang apakah? kiki.. sedak molep napok nasik tu.. teliur kawe

paripariputih said...

Tahniah Que sbb dpt jadi somi che ma.. And mk jugak sbb berjaya jd gagah gi gym walaupun sekali juew ekekek

paripariputih said...

Tahniah Que sbb dpt jadi somi che ma.. And mk jugak sbb berjaya jd gagah gi gym walaupun sekali juew ekekek

Yana Sakura said...

Selamat Pengantin Baru Abg Que! Semoga bahagia hingga ank cucu dan hujung nyawa :) Tahniah ye!

Yan Ty said...

Keep update bro!

Abe Que , Selamat Pengantin Baru !

muja said...

akhirnya berwarna sikit blog ko ni chaer,,, aku suka!!! duit tu memang dah masuk walaupun aku tak check,, err,,, tak abis lagi sampai sekarang aku jimat-jimat,, hee :D

Anonymous said...

I blog often and I truly appreciate your content.
The article has truly peaked my interest. I will book mark your blog and keep checking for new information
about once per week. I opted in for your Feed too.

My webpage; vliegtickets

Cik Fie said...

tahniah buat que achmad :)

qaseh dalia said...

Haha menyampah eh bab gym tu ... congrats abe .. cepat review hehe

Norain Yusoff said...

tahniah abe n pasangan..

Anonymous said...

propecia no prescription cheap propecia uk - buy propecia online singapore

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniahhh

Anonymous said...

Hello, Neat post. There's an issue along with your website in web explorer, might test this? IE nonetheless is the market leader and a huge component to other folks will miss your wonderful writing due to this problem.

Review my blog http://www.shadowmountainstudios.com/Guestbook

Azza Afdzal said...

kuning!!! berseri....

LaLa mhdnor said...

tahniah pada pengantin baru :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hi.. Newbie here. I am following you :)

Happy blogging! Jom jadi kawan saya by old follower OR follower G+. Mana2 pun boleh.

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

Anonymous said...

Paradisus Holiday rentals definitely all-inclusive magnificent typical hotel brand spanking which could owned and operated simply by Melia Airport hotels Cosmopolitan. You should understand individual have written looking at. To offer a medium-duty # keyword #, i would say the Model type 810 is wonderful for food, store establishments, combined with doughnut web shops.

Shawn Razaleigh said...

setelah 6tahun gua berenti blogging, blog tu dah bertukar oren. wawawhuu

Anonymous said...

Found in huge wise practice, this particular gross, coal can be handled utilizing a new mixer even so the amazing blender were increase your intricate employers.
You may still are sent the wonderful benefits towards nutritional vitamins by means of gulping lowered newly harvested beverages as soon as the.
On the internet, this is a great juice machine as well as
carries great pride related to place our kitchen.


My webpage; metrokane juicers

AZ Collection said...

Salam..

Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh.. Apa lagi? Jom la singgah sini

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

Jom LIKE.. <3

Anonymous said...


http://www.petinsuranceuks.co.uk Constantly review your health insurance expectations for the following enrollment time period as being the wide open-sign up time nears.
First of all, there is the idea of encountering hazardous situations: from illnesses, accidents or even some unexpected events.

boni kacak said...

dah kahwin dah beliau?? wah.. tahniah tahniah..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnya pergi kenduri kawen ! tahniah pada mereka =)

cik amal said...

tahniah buat penganting :)

Amsyahril Syahril said...

Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

Nizam Ijam said...

bila nasik minyak ko pulok??huhu

Carlos Santiago said...

tahniah tahniah tahniah bro ahmad

Zyra Roxx said...

selamat ngantin baru..

Diari Si Froggie said...

cute betul blog syahir sekarang nie ha.. hehe. Selamat Pengantin Baru moga kekal ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yg soleh serta solehah :)

qaseh dalia said...

mk syahir mane haaaaaaa

Syarafi[skyforce331] said...

tahniah kepada ab que :)

Yogi Marsahala said...

senangnya memang posting di blog, komentar juga di blog saya www.goocap.com

Anonymous said...

Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I've found It
absolutely helpful and it has aided me out loads.
I hope to give a contribution & assist different customers like its aided me.
Good job.

Stop by my web-site: network marketing mlm pro

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Mentelaah Belog Hina Bina Saya
Sila Tinggalkan Komen Anda Pula =)